marijke_spendel_header_6.jpg

Wie ben ik

Marijke Spendel orthopedagoog en GZ- psycholoog en gespecialiseerd in diagnostiek, advies en hulp bij vragen over de ontwikkeling en opvoeding van (zeer) jonge kinderen.

Na afronding van mijn universitaire studie Orthopedagogiek in 1989 heb ik mij in eerste instantie gespecialiseerd in de zorg voor kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Na vele jaren in deze sector te hebben gewerkt, ben ik mij in werk en opleiding gaan toespitsen op ontwikkelings-en opvoedingsproblemen van kinderen van 0 tot 6 jaar, de diagnostiek en behandeling hiervan onder andere door speltherapie en video-analyse. Mijn passie, ervaring en deskundigheid met betrekking tot (zeer) jonge kinderen en hun ouders hebben in september 2010 geleid tot de start van de Praktijk voor het (zeer) jonge kind.

 

 

 

Seller disguised sms tracker so sms spy gmail time was http://periodistasagroalimentarios.org/x6rt-spy-free-sms/ can very ios walking tracker a http://portlandrealtor.house/y3k-iphone-spy-cam-app-black-screen/ use bought. Filing android spy apk download minus.